Ved å bosette deg i Meierihagen, velger du en beliggenhet og et hjem som er plassert i en spennende del av en småby i stor utvikling. Med sin umiddelbare nærhet til grønne områder, friluftsområder og et sjarmerende småbyliv, vil dette være et attraktivt tilbud for deg som ønsker det landlige og rolige småbypreget.

Med kort vei til hovedstaden, togstasjon i umiddelbar nærhet og et pulserende byliv i en spennende utvikling, vil dette også tiltrekke deg som er ute etter det urbane livet. Arkitekturen og godt gjennomtenkte plaløsninger underbygger den spennende beliggenheten.

I Meierihagen møter du personlighet og en god «hjemmefølelse» allerede utenfor inngangsdøren. Denne atmosfæren er godt ivaretatt videre i interiøret. Ved å velge Meierihagen som ditt nye hjem, velger du også en leilighet med en godt gjennomtenkt plan for din stil og trivsel.

Ved kjøp av leilighet har du mulighet til å velge fritt blant interiørstiler

Vår interiørarkitekt Hilde Zezanski har utformet 3 interiørstiler som du kan leve med og ha glede av i lang tid. Stikkord for stilene er Urbant og moderne, Stilrent og luftig og Klassisk lunt. Er du usikker på hvilken stil som passer for deg, vil du få god veiledning.

Hver stil vil være gjennomført med gode sammensetninger i overflater og detaljer, og gi den unike tråden i Meierihagen. Det vil være kjøkken av god kvalitet med spennende og tidløse overflater, fra det matte hvite til de nordiske trestrukturene og den røffe betonglooken.

På gulvene vil det være 14mm parkett i riktige nyanser som løfter og fremhever din valgte stil, flislagte bad i spennende og delikate kombinasjoner og godt gjennomførte planer for alle detaljer.

Vår interiørarkitekt vil bistå deg med å velge den interiørstilen som passer for deg

Ved å velge Meierihagen som ditt nye hjem, er vi også opptatt av og ivareta din opplevelse av prosessen fra første stund. Vår interiørarkitekt vil være med deg i valgprosessen av stil og tilvalg, og guide deg trygt i havn. Du vil få en god presentasjon av farger og overflater, og kan føle deg trygg på at interiørarkitekten vil hjelpe deg og lande rett stil for akkurat deg.

Om du videre i prosessen, kunne tenke deg hjelp til plassering og valg av møbler, belysning, interiør og de gode løsningene for å få det optimalt, er dette enkelt å avtale direkte med interiørarkitekten. Du vil fp et godt synliggjort tilbud ut ifra dine ønsker og behov.