Stilvalg:

Klassisk

Stil Klassisk og tidløs er valgt for å tiltrekke seg deg som liker et hjem i rolige omgivelser med forutsigbare løsninger.

Valgene underbygger en lun og behagelig atmosfære det er lett å leve med i lang tid. Dette er stilen for deg som ønsker å ta med arvemøbler, en klassisk sofa og tidløse interiørvalg med rene linjer, jordtoner og gode naturmaterialer fra tidligere hjem. Om du har sansen for møbler og interiør fra blant annet Signature Collection hos Bohus og stilen hos Slettvoll, er det her du bør starte.

Parketten er valgt i en klassisk og varm nyanse, som lett lar seg kombinere med mye personlighet og en tidløs eleganse. Fliser på bad står i en lett varm, lun og delikat sandfarget kontrast til det rene hvite og detaljene og tanken om et klassisk uttrykk kommer frem i både innredninger og tilbehør.

Både kjøkken og baderomsmøbler er valgt i sofistikerte gråtoner, og i kombinasjon med varme sandfarger på vegg, er det en god base for å bygge videre i denne fargeskalaen. Soverommet, med sin behagelige grønntone, gir en følelse av velvære og lunhet selv før videre interiørvalg.

Om du velger denne stilen, får du et hjem det er lett å føle seg komfortabel i, og den myke omrammingen gir et godt utgangspunkt for deg som ønsker å innrede med tidløse klassikere, lune nyanser og myke detaljer. Farge- og materialvalgene i Klassisk og tidløs gir et godt utgangspunkt for mye personlighet, og vil harmonere godt med både varme og kalde interiørvalg videre.