Interiørarkitekten

Hvilken stil passer for deg?

I Meierihagen møter du personlighet og en god “hjemmefølelse” allerede utenfor inngangsdøren. Denne atmosfæren er godt ivaretatt videre i interiøret. Ved å velge Meierihagen som ditt nye hjem, velger du også en leilighet med en godt gjennomtenkt plan for din stil og trivsel.

Ved kjøp av leilighet har du mulighet til å velge fritt blant godt gjennomtenkte og gjennomførte interiørstiler.

Vår interiørarkitekt Hilde Zezanski har utformet 3 interiørstiler som du kan leve med og ha glede av i lang tid. Stikkord for stilene er Urbant og moderne, Nordisk og luftig, Klassisk og lunt. Er du usikker på hvilken stil som passer for deg, vil du få god veiledning og hjelp til å finne det som passer deg best.

Hver stil vil være gjennomført med gode sammensetninger i overflater og detaljer, og gi den unike tråden i Meierihagen. Det vil være kjøkken fra HTH av god kvalitet med delikate og tidløse overflater, fra det matte hvite til de nordiske trestrukturene. Farger og materialer går fra det rene hvite til det sofistikerte sorte, og benkeplater og detaljer er nøye gjennomtenkt til hver enkelt stil. Det er lagt vekt på gode og funksjonelle løsninger, som også kan tilpasses etter dine ønsker og behov. På gulvene vil det være 14 mm parkett i riktige nyanser som løfter og fremhever din valgte stil, flislagte bad med delikate og solide kombinasjoner, samt godt gjennomførte planer for alle detaljer.

Badene har innredninger og tilbehør som viderefører stilen, og også her er det lagt vekt på individualitet og god kvalitet. Det er lagt vekt på gode detaljer rundt vinduer og mot tak, slik at man slipper å bruke lister. Det er også lagt ekstra kostnader i en nedforet himling slik at tekniske anlegg kan skjules og man får mulighet til å velge innfelte løsninger for belysning.

Verdt å merke seg i Meierihagen, er den godt gjennomtenkte belysningen. Belysning vil gjøre det siste lille ekstra med leiligheten og det vil bli mulig å velge belysningsløsninger på 3 forskjellige nivåer som tilvalg. Også her er det valgt delikate og funksjonelle løsninger tilpasset hver enkelt stil. Dette er spesielt utviklet for disse leilighetene, og det er lagt vekt på hvor mye rett belysning har å si for økt trivsel.

Om du videre i prosessen, kunne tenke deg hjelp til plassering og valg av møbler, belysning, interiør og de gode løsningene for å få det optimalt, er dette enkelt å avtale direkte med interiørarkitekten. Du vil få et godt synliggjort tilbud ut ifra dine ønsker og behov.

Hilde Zezanski,
Instagram @interiorarkitekten