Stilvalg:

Urban

Stil Urban og moderne er satt opp for å tiltrekke seg deg som har sans for det pulserende livet i småbyen, og som også setter pris på den korte avstanden til hovedstaden.

Urban og moderne gir et røft og spennende uttrykk, og både farger og materialer understreker dette. Dette er stilen for deg som drømmer om følelsen av en loftsleilighet, og som har sansen for at de sorte og rustikke overflatene dominerer interiøret. Her kan du enkelt definere stilen videre ved å velge møbler i spennende former og materialer for et lekent uttrykk, men også sette inn de rene, praktiske løsningene for en minimalistisk stil. Om du har sansen for nordisk enkelthet med spennende materialbruk som for eksempel møbler og interiør fra Northern, er dette stilen å starte med.

Parketten er valgt i en dypere nyanse, og mer rustikk utgave for å gi tyngde og en spennende kontrast til interiøret. Fliser på bad og farger på innredninger er både røffe og mørkere for å understreke det urbane, og de sorte detaljene gir det ekstra blikkfanget for å fremheve denne stilen.

Om du velger denne stilen, får du et hjem med mye særpreg og storbylivet blir en del av interiøret. Stilen bygger oppunder et aktivt liv med sine rene og røffe overflater, og spennende detaljer som kan gi hint om enhver storby og alle deres pulserende inntrykk.

Urban stil lar seg lett kombinere med interiør om du er glad i farger, mye personlighet i møbler og gjenstander, eller rett og slett ønsker en stilfull linje med dype og spennende kontraster.