Meierihagen i Askim

Beliggenhet

Et nytt kapittel

Meierihagen blir et signaturprosjekt i Askim. Boligprosjektet har fått mye omtanke, og her har utbyggerne virkelig ønsket å lage et boligområde med gode kvaliteter. Dette vil du merke på alt fra detaljnivået i boligene, til plassering av byggene og utformingen av hagen. Dette vil bli boliger utenom det vanlige. Hagen blir sjeldent flott, og vil sammen med Guderudparken og andre planlagte grøntarealer skape et særdeles flott bomiljø. Du ønsker å bo så sentralt i Askim som mulig, hvor avstanden til alt du trenger kan måles i antall skritt. Omgitt av butikker, restauranter, legekontor, offentlig kommunikasjon, idrettshaller, treningssentre, svømmehall – du får en bolig hvor ordet sentrum virkelig får en fortjent betydningen. Kulturhuset ligger like i nærheten, et samlings- og konsertlokale som tiltrekker seg artister på nasjonalt nivå. Vil du lese mer om Askim kan du holde deg oppdatert på askim.no

Du ønsker å bo så sentralt i Askim som mulig, hvor avstanden til alt du trenger kan måles i antall skritt. Omgitt av butikker, restauranter, legekontor, offentlig kommunikasjon, idrettshaller, treningssentre, svømmehall – du får en bolig hvor ordet sentrum virkelig får en fortjent betydning.

1

å gå til Askim stasjon

57

til Oslo S

1

å gå til matbutikk

Omgitt av vakker natur

Askim er en by innrammet av vakker natur på alle kanter, med friluftsliv og tilbud av ymse slag.

For beboerne i Meierihagen blir dette svært lett tilgjengelig, Solbergfosslinna starter få minutters gange hjemmefra og vil by på ypperlige turmuligheter fra Askim sentrum og helt ut til Solbergfoss kraftverk.

Linna er anlagt på den gamle jernbanelinja, og vil gi akkurat passe kupert turterreng gjennom noe av det flotteste kulturlandskapet i distriktet. I helgene kan du ta en avstikker til Skansehytta, et tradisjonsrikt serveringssted med eget utkikkstårn. Den norske fjellheimen og Askim er ord som sjelden opererer i samme setning. Her er kombinasjonen helt relevant – på godværsdager gir utkikkstårnet på Skansehytta fantastisk fin utsikt.