Stilvalg:

Nordisk

Stil Nordisk og stilren vil tiltale deg som liker det lyse og luftige med rene linjer og en hyllest til nordiske materialer.

Meierihagens beliggenhet og arkitektur med grønne områder og luftige løsninger vil gi denne stilen en ekstra følelse av den nordiske tanken om det rene, lyse og naturlige. Dette er stilen for deg som vil ha det minimalistisk, lyst, luftig og funksjonelt. Om du vil ha med deg nordiske, minimalistiske klassikere eller har sansen for møbler og interiør fra for eksempel HAY og Bolia, er det her du bør starte.

Parketten er valgt i en lys gråhvit nyanse som glir elegant sammen med de andre lyse, hvite overflatene. Flisene er moderne, men likevel tidløse med sine lyse grånyanser og spennende detaljer som hinter om den nordiske sansen for terrazzo og naturmaterialer. Innredninger i ren hvit og detaljer er med på å videreføre denne oppfatningen, og helhetsinntrykket gir en behagelig og naturlig stil. Med sin majoritet av hvite vegger, vil det naturlig bli et praktisk og luftig inntrykk, og utgangspunktet for videre interiør lar seg lett forene med mange muligheter.

Om du velger denne stilen, er det lett å bygge videre på dagens mange nordiske konsepter både når det kommer til møbler og fargebruk. Den kan passe utmerket til deg som vil tilføye de nye pastellene i forening med tre og grønne planter i interiøret, men også for deg som ønsker en behagelig og luftig bakgrunn for dine klassiske elementer. Nordisk og stilren forener både en aktiv småby og den grønne atmosfæren på en behagelig og tidløs måte som gir et godt utgangspunkt for videre interiørvalg.