Nå åpner salget for forhåndsregistrerte interessenter!

Vi ønsker å gi alle som står på interessentlisten muligheten til å kjøpe leilighet i Meierihagen Trinn 2 og derfor åpner vi for salg til alle forhåndsregistrerte interessenter, før trinnet lanseres for øvrige kjøpere på det åpne markedet.

Dette er salgsprosessen

  • Alle som ønsker å kjøpe leilighet må legge inn kjøpetilbud via budskjema
    Skjemaet leveres eller sendes til megler innen 15.12.2021, kl 12:00
  • Budet må være bindende for budgiver frem til 17.12.2021 kl. 16.00.
  • Det er mulig å legge inn tilbud på flere alternative leiligheter i en prioritert rekkefølge.
  • Etter at fristen for å legge inn kjøpetilbud er utløpt, vil utbygger, sammen med megler foreta en tildeling etter prinsippet om at så mange som mulig skal få ett av sine ønsker oppfylt.

Les mer om selve salgsprosessen i salgsinformasjonen og ikke nøl med å ta kontakt med en av meglerne dersom du har spørsmål eller ønsker å kjøpe leilighet i Meierihagen.

Private møter med eiendomsmegler

Mange ønsker et privat møte med eiendomsmegler i forkant av et leilighetskjøp. Alle som ønsker dette er hjertelig velkomne til vårt kontor i Rådhusgata 17 eller at megler kommer på hjemmebesøk. Her vil meglerne gjerne gi deg en grundig gjennomgang av Meierihagen i sin helhet slik at det blir enklere å vurdere hvilken leilighet som er mest aktuell. Du vil også naturligvis få med deg et trykket prospekt og annen relevant informasjon.

Vi tar smittevern på alvor og ønsker derfor at du avtaler tid for å møte meglerne slik at vi har kontroll på antall personer på vårt kontor samtidig.

Dersom du ønsker å booke et møte med megler, send en e-post til megler eller se øvrig kontaktinformasjon under, så vil en megler ta kontakt for å avtale tidspunkt.

Før du kjøper leilighet, er det viktig at du setter deg inn i salgsdokumentene som foreligger. Salgsprospekt med vedlegg og prisliste er tilgjengelig på vår nettside.