Leilighetene er svært populære og det har vært solgt leiligheter i høyt tempo. Interessen for og ønske om en ny og sentral leilighet i Askim er stadig økende. Derfor er vi glade for å kunne fortelle at byggestart nå er vedtatt og vi er godt i gang med å forberede første spadetak og byggingen av Meierihagen.

Samtidig har vi noen flotte leiligheter igjen for salg. Ta en titt i vår boligvelger for å se utvalget. Ta gjerne kontakt med megler for en gjennomgang.

Se vår boligvelger

Private møter med eiendomsmegler

Mange ønsker et privat møte med eiendomsmegler i forkant av et leilighetskjøp. Alle som ønsker dette er hjertelig velkomne til vårt kontor i Rådhusgata 17 eller at megler kommer på hjemmebesøk. Her vil meglerne gjerne gi deg en grundig gjennomgang av Meierihagen i sin helhet slik at det blir enklere å vurdere hvilken leilighet som er mest aktuell. Du vil også naturligvis få med deg et trykket prospekt og annen relevant informasjon.

Vi tar smittevern på alvor og ønsker derfor at du avtaler tid for å møte meglerne slik at vi har kontroll på antall personer på vårt kontor samtidig.

Dersom du ønsker å booke et møte med megler, send en e-post til megler eller se øvrig kontaktinformasjon under, så vil en megler ta kontakt for å avtale tidspunkt.

Før du kjøper leilighet, er det viktig at du setter deg inn i salgsdokumentene som foreligger. Last ned salgsprospekt med vedlegg og prisliste her.